23948sdkhjf

Redningsselskapet og Tools signerer avtale

Tools skal levere alt av verktøy og annet forbruksmateriell som Rednings-selskapet bruker både på sine redningsskøyter og landbaserte baser rundt om i Norge.
– I avtalen ligger det også en årlig sponsorstøtte, der vi, sammen med vårt søsterselskap Luna verktøy & maskin, for eksempel kan bidra med verktøy og annet forbruksmateriell til Redningsselskapets nye redningsskøyter, sier avtaleansvarlig i Tools, Einar Jelstad i en pressemelding.

Først ut er skøyta «Idar Ulstein», som skal stasjoneres i Fosnavåg i Møre og Romsdal. Skøyta skal utstyres med Teng Tools-verktøy. «Idar Ulstein» blir Redningsselskapets nye flaggskip, og er bygget for å operere i værutsatte områder.

– Redningsselskapet er glade for å knytte til seg en så stor og ledende leverandør av verktøy, maskiner og personlig verneutstyr som Tools representerer. Gode innkjøpsbetingelser på produktsortiment fra Tools, Luna og Teng Tools, inngår som en del av samarbeidet, i tillegg til markedsstøtte og bidrag til Redningsselskapets drift, forteller Line Andreassen i Redningsselskapet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063