23948sdkhjf

Kraftig nedbemanning i National Oilwell Varco Norge

Oljeleverandør-selskapet sier opp 900 fast ansatte og 600 innleide
- Bakgrunnen for nedbemanningen er de store endringene i markedssituasjonen i vår bransje det siste året, med reduserte investeringer og redusert salg av nytt utstyr. Den usikre markedssituasjonen fører også til at vi i dag ikke kan si hvor omfattende nedbemanningsprosessen vil bli på lengre sikt, heter det i en pressemelding fra NOV.

Ledelsen i NOV har besluttet å dele selskapet inn i fire kretser. Innenfor de fire kretsene blir nedbemanningen av de 900 fast ansatte fordelt slik:

I Kristiansand reduseres bemanningen med cirka 475 stillinger, Stavanger cirka 235 stillinger, Oslo cirka 70 stillinger og Molde cirka 120 stillinger.

- NOV Norge legger vekt på å gjennomføre en ryddig og redelig prosess, slik at vi også i en nedgangstid opptrer som en god arbeidsgiver. Vi forstår at den situasjonen vi er inne i skaper uro og usikkerhet hos svært mange, skriver NOV og fortsetter:

- I et lengre perspektiv skal NOV Norway beholde sin posisjon som ledende leverandør av utstyr til energiindustrien. Også i en nedgangstid skal vi fortsette å jobbe målrettet gjennom å utvikle oss selv og våre produkter for å være godt rustet til å møte oppsvinget når det kommer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08