23948sdkhjf

Hans Petter Eikeland overtar som konsernsjef

Styret i Bergen Group har tilsatt Hans Petter Eikeland som ny konsernsjef i et engasjement frem til 1. juli 2016. Eikeland overtar etter Asle Solheim fra og med i dag 28. august 2015.
- Styret er meget fornøyd med at Hans Petter Eikeland har takket ja til å overta som konsernsjef fra og med i dag. Eikeland har en industriell forståelse og handlekraft som vil være viktig i den restruktureringsfasen som pågår i konsernet med tanke på å avslutte prosjekter innenfor riggservice og samtidig sikre et godt grunnlag for lønnsom vekst innenfor gjenværende virksomhet, sier styreleder Tor Lars Onarheim.

Eikeland ble i mai i år hentet inn som COO (Chief Operating Officer) i konsernet for å styrke konsernets operasjonelle ledelseskapasitet for å legge til rette for vekst etter salget av rigg-aktiviteten, og kjenner således godt til konsernet.

- Bergen Group er inne i en fase med mange krevende utfordringer og spennende muligheter. Den gjenværende kompetansen og kapasiteten i konsernet gir etter min mening et godt grunnlag for å kunne planlegge for en langsiktig vekst på lønnsomme premisser, sier konsernsjef Hans Petter
Eikeland.

Eikeland har en omfattende erfaring fra ulike lederverv innen offshore-relatert virksomhet. Han har blant annet vært CEO i Ability Drilling ASA, Rig Manager og VP Operations i Odfjell Drilling og Rig Manager i Smedvig Drilling. Som investor og grunder har han lang erfaring i omstrukturering av utvikling av industriselskaper, blant annet som en av gründerne i det børsnoterte selskapet AGR, og som 50 % eier av Safeguard Group AS som i løpet av får år mangedoblet omsetningen før de i fjor ble kjøpt opp av det internasjonale konsernet Assa Abloy.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.469