23948sdkhjf

ABB inngår servicekontrakter på 87 fartøy

Vedlikeholdsavtalene med rederiene DOF, Teekay og Torghatten gjelder nærmere 400 ABB turboladere fordelt på 87 fartøyer i Norge og globalt.
- En slik avtale sikrer vedlikehold av turboladerne til riktig tid, til avtalt pris og med et minimum av administrasjon og innsats fra kunden, som dermed får bedre forutsigbarhet og struktur på innkjøp av servicetjenester, forteller Truls-Magnus Lindseth, leder for ABBs servicevirksomhet for turboladere i Skandinavia.

ABB skriver i en pressemelding at over 400 kunder globalt har inngått slike serviceavtaler med selskapet.

- En viktig fordel med en slik avtale er at ABB tar ansvar for planlegging av service på turboladerne. Avtalen inkluderer også overvåkning for tidlig varsling av kommende servicebehov. Det gir kunden god oversikt og mer forutsigbare driftsutgifter. Samtidig betyr regelmessig service økt oppetid ved at man unngår uplanlagt nedetid, forklarer Lindseth.

- Gjennom avtalene kan rederiene nyte godt av ABBs globale turboladerkompetanse. ABB har et nettverk med over 100 serviceverksteder i mer enn 50 land og dekker alle områder med betydelig marineaktivitet. Vi har tre verksteder i Norge, i Bergen, Oslo og vårt nye i Tromsø, sier Lindseth.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078