23948sdkhjf

Samarbeidspartnere etablerer seg på Mongstad

Sotra Piping og Mongstad Sveis og mekaniske, som nylig inngikk et samarbeid, har nå etablert seg på Mongstad for å servisere kundene i området.
Tidligere på sommeren flyttet Mongstad Sveis og Mekaniske inn i nye verkstedshallfasiliteter på Mongstad, og denne uken ble Sotra Piping AS og Mongstad Sveis og Mekaniske AS samarbeidspartnerne.

På Mongstad er det gode muligheter for å prefabrikkere alt innen struktur, plate og rør-linjer, sier General Manager i Sotra Piping, Torstein Pedersen til Metal Supply, og legger til at nyetableringen vil gjøre det lettere for både eksisterende og nye kunder på Mongstad.

- Vi har her mulighet til å levere fagpersonell innen kort tid on-site også ved hasteoppdrag, forklarer Torstein Pedersen sammen med Hanne Sekkingstad, Daglig leder i Mongstad Sveis og Mekaniske.

De opplyser at det er tilgjengelig rundt 5 mann på Mongstad – og mulighet for å supplere med opptil 50 mann fra andre av bedriftenes avdelinger i spissbelastingsperioder.

Går mot strømmen
Selv om det for manges vedkommende mere handler om å innskrenke enn å utvide, så ser Torstein Pedersen mange muligheter – spesielt landbasert.

- Vi må etablere oss der det er strategisk fornuftig, og dessuten ha fokus på pris, kvalitet samt leveringstid, sier han, og legger til at man også kan tilby ingeniørtjenester, der det er behov for det.

Sotra Piping As har også inngått samarbeid med Tubes International slik at de skal kunne innfri alle kundens behov innen slanger også.

- Det som er viktig for oss er at kunden skal få en god service, samt at de har en god sparringspartner ved større jobber eller prosjekter, sier Torstein Pedersen og legger til at målet med dette er å gjøre begge parter til en bedre leverandør til sluttkundene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063