23948sdkhjf

Radøy Gruppen begjærer Bergen Group Hanøytangen konkurs

Radøy Gruppen venter fortsatt på et utestående på 4,5 millioner kroner for en jobb, som var ferdig i februar.
Selskapet på Radøy nord for Bergen ferdiggjorde i februar en jobb – som en av flere underleverandører for Bergen Group Hanøytangen - i forbindelse med klassingen av Borgland Dolphin på Hanøytangen. I følge selskapet skylder Bergen Group hanøytangen dem 4,5 millioner kroner, som ennå ikke er blitt betalt. Det skriver Maritime.no.

Derfor innga Radøy Gruppen mandag en konkursbegjæring til Nordhordland tingrett.

- Det er ubestridte krav som har forfalt. Vi tror ikke de har penger til å betale, sier Lasse Ståløy, administrerende direktør i Radøygruppen, til Maritime.no, og legger til at konkursbegjæringen skyldes at dialogen om å få til en løsning med Bergen Group Hanøytangen er gått i stå.

- Dette er en ikke ønsket situasjon for noen av partene. Men vi er i dialog med Radøygruppen, og registrerer at vi har fått frem til 8. september (datoen for rettsbehandling av konkursspørsmålet, red.anm.) med å få løst saken, sier Øyvind Risnes, konserndirektør for organisasjon og samfunnskontakt i Bergen Group ASA og styremedlem i Bergen Group Hanøytangen, som legger til at Bergen Group er i stand til å betale, når de selv får betalt sluttoppgjøret fra eieren av Borgland Dolphin.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096