23948sdkhjf

O. B. Wiik ekspanderer

O. B.Wiik etablerer egen avdeling med lokale salgsressurser i Bergen og på Vestlandet.
Den tradisjonsrike bedriften O. B. Wiik, som blant annet utvikler, produserer, leier ut og selger plasthaller samt stålhaller, etablerer seg nå i Vestlands-regionen.

- Med vår over 100 årige historie og kompetanse, innovative produkter, konkurransedyktige priser, dyktige medarbeidere og et solid økonomisk fundament, skal vi utvikle en bærekraftig avdeling i regionen, heter det i en pressemelding fra virksomheten.

- Vår nye avdelingsleder i Bergen; Reidar Berg, har 25 års erfaring fra bransjen, og har solid kjennskap til produkt og marked. Noe våre kunder helt sikkert vil dra nytte av i tiden som kommer, fortsetter O. B. Wiik.

Bedriften vil i første omgang fokusere på salg, utleie og leasing av sine Wiik haller. Montasje og service vil følge denne aktiviteten.

Hallene til O. B. Wiik er montert i mer enn 80 land, takket være et samarbeid med FN og diverse frivillige hjelpeorganisasjoner. Produktene brukes blant annet til anlegg og verksted, som lagerhaller og produksjonshaller, til matlagring og messer, husbygging og stillaser.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094