23948sdkhjf

TTS kjøper skipsheis-leverandør

TTS Group har inngått en avtale med Rolls-Royce Marine North America Inc. om kjøp av Syncrolift.
For få år siden tok TTS et vellykket strategisk markedsinitiativ i shiplift-markedet og har vunnet de siste sju kontraktene for shiplift nybygg i det internasjonale markedet.

Gjennom kjøpet av Syncrolift eiendeler, vil TTS bli enda bedre posisjonert til å tilby et bredt spekter av produkter og systemløsninger for å møte kundens krav, forenkle prosesser og øke effektiviteten for skipsverft, verksteder, marinebaser og andre marine kunder over hele verden. Det skriver TTS Group i en børsmelding.

Etter mer enn et halvt århundre i shiplift-markedet har Syncrolift opparbeidet en global base på rundt 250 shiplifts, som gir betydelige muligheter for TTS å øke inntektene fra service, ettersalg og oppgraderinger.

Avtalen gir TTS sitt datterselskap TTS Handling Systems en eksklusiv og ubegrenset rett til fremtidig virksomhet basert på Syncrolift produkter og relevante immaterielle eiendeler. Avtalen inkluderer overtakelse av tegninger av 250 skips-heiser, patenter og merkevaren Syncrolift.

Partene er blitt enige om en pris i området fra 1 million dollar til 3 millioner dollar basert på faktisk omsetning av Syncrolift services, fra overtagelse til utgangen av 2017. Overtagelse forventes innen 45 dager.

Etter overtakelse vil TTS Handling Systems AS endre navn til TTS Syncrolift AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063