23948sdkhjf

Subsea 7-kontrakt til Westcon

Westcon skal levere utstyr til bruk på Martin Linge-feltet. Kontrakten sikrer arbeid for 40-50 personer frem til mars neste år.
Med utgangspunkt i Westcons fasiliteter i Florø, skal selskapet på oppdrag fra Subsea 7 produsere tre stigerørsfundamenter med tilhørende beskyttelsesstrukturer til bruk på Martin Linge-feltet, der Total er operatør. Det skriver Westcon i en melding.

- Dette oppdraget kommer i rekken av utfordrende og interessante subseaprosjekter der det stilles enormt høye krav til kvalitet og sikkerhet i alle deler av produksjonen. Vi får i slike oppdrag benyttet bredden av kompetanse innen produksjon og prosjektstyring som finnes i Westcon. Nå ser vi virkelig frem til samarbeidet med Subsea 7 – en avtale som ytterligere styrker vår posisjon i subseamarkedet, sier Steinar Matre, leder for subseaavdelingen i Westcon.

Westcon er en totalleverandør innenfor offshore og maritim industri og leverer en bredde av produkter og tjenester til rigg, skip og undervannsenheter. Avtalen med Subsea 7 kommer i rekken av tilsvarende oppdrag Westcon har utført siden satsingen på produksjon av undervannsenheter startet for drøye to år siden. Gjennom oppdrag for blant annet OneSubsea, Kongsberg Oil & Gas Technologies, EMAS AMC og Technip, har Westcon i denne perioden produsert undervannsmoduler til store feltutbygginger over hele verden.

- Dette er et krevende marked å få innpass i – særlig i disse tider, men vi har lykkes ved å jobbe knallhardt og tilby topp kompetanse, HMS-standarder og systemer for kvalitetssikring. Dette har bidratt til at kundene stadig vender tilbake til oss, sier Matre.

Subsea 7-avtalen er en betydelig kontrakt for Westcons subseasatsing, og sikrer arbeid for 40-50 personer frem til mars neste år.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.082