23948sdkhjf

TESS åpnet i Fredrikshavn

Den 19. juni ble det nye servicesenteret TESS Fredrikshavn offisielt åpnet.
Frederikshavn er strategisk plassert i det maritime miljøet i Vendsyssel-regionen, med kort avstand til havnebyene Hirtshals og Skagen. Den forestående havneutvidelsen i Frederikshavn har også vært en avgjørende årsak til at valget falt på Frederikshavn som lokasjon for TESS servicesenter nummer to i Danmark. TESS Esbjerg ble etablert i 2007 som følge av en overtakelse av Global Offshore Supplies.

At det ventes økende offshoreaktivitet i regionen har hatt en klar betydning for lokaliseringsvalget. Fra 2017 vil Fredrikshavn være i stand til å ta i mot borerigger for klassifisering og andre tjenester. Symbolsk nok ble vinneren av kontrakten for den store havneutvidelsen i Fredrikshavn offentliggjort samtidig med åpningen av TESS Frederikshavn.

Driften er i gang
Servicesenteret i Fredrikshavn ledes av Carsten Jørgensen. Hans nærmeste kollega er Allan Vinter. Begge kommer fra stillinger i bedrifter som har samarbeidet med TESS Esbjerg, og begge har god kjennskap til slanger og slangeapplikasjoner. De første ordrene er allerede sikret. Noen av kundene har inntil nå fått tilfredsstilt sine behov hos TESS Esbjerg i Sør-Jylland. Disse vil heretter bli betjent fra TESS Fredrikshavn.

Talene for dagen ble holdt av Erik Jølberg og lederen for TESS Esbjerg, Hilmar Buchholdt. Sistnevnte har vært svært aktivt delaktig i arbeidet med etableringen i Fredrikshavn. Dagen ble feiret med åpen mottakelse for både kunder, leverandører, samarbeidspartnere og ansattes familier. Etter god dansk tradisjon ble det servert varme pølser og kaldt øl.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093