23948sdkhjf

Statoil forlenger avtale med AAK

- Dette er en meget viktig kontrakt for oss, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i AAK AS.
AAK Group, som leverer kunnskaps- og teknologibaserte tjenester for krevende miljøer, inngikk en rammeavtale med Statoil februar 2013, der selskapet skal levere tjenester innen fallende gjenstands-inspeksjoner, fallende gjenstands-survey samt opplæring av Statoils og andre kontraktørers personell innen inspeksjons- og observasjonsteknikk.

Avtalen var for perioden 2013 til 2017 med opsjon på ytterligere forlengelse. Kontrakten ble i januar 2014 utvidet for å ivareta mer komplekse tjenester innen sikring av potensielle fallende gjenstander.

Ved utvidelsen av rammeavtalen leverer AAK AS også mer komplekse tjenester i tillegg til den enkleste formen for sikring av gjenstander med fallende potensial, med elektrikere, mekanikere, sveisere, riggere og generell ingeniør- og installasjonsstøtte.

Statoil har nå valgt å utøve opsjonene som ligger i rammeavtalen.

Tjenestene fra AAK AS vil i hovedsak bli levert til Statoils offshoreinstallasjoner og landanlegg, men rammeavtalen er også tilpasset for å imøtekomme Statoils internasjonale behov for disse tjenestene I Avtaleperioden, med forlengelse av opsjoner, er nå gjeldene ut 2021.

- Dette er en meget viktig kontrakt for oss. AAK har arbeidet i med dette fagfeltet over meget lang tid og har opparbeidet gode systemer samt solid basiskompetanse i organisasjonen innen alle faser av dette arbeidet. Vi er stolte over å bli valgt igjen - og av utvidelsen av rammeavtalen - til en såpass erfaringsbasert og krevende oppgave. Vi gleder oss til å videreføre det tette samarbeidet med Statoil, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i AAK AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078