23948sdkhjf

NorSea Group ansetter og øker aktiviteten

Investerer en kvart milliard og ansetter 40 nye medarbeidere i Dusavik
Det er litt som historien om kjerringa mot strømmen for NorSea Group om dagen.

For mens oljebransjen sliter i motbakke, har NorSea Group AS økt aktiviteten på forsyningsbasen Dusavik. Flere bygninger er revet ned og flere nye er satt opp skriver Stavanger Aftenblad.

NorSea Group ble i januar i år tildelt sju basekontrakter av Statoil til en estimert verdi på mellom 4 og 5 milliarder. Blant annet på Dusavik i Rogaland, der selskapet nylig har ansatt 40 nye medarbeidere for å ta unna alt arbeidet som følger med milliardoppdraget for Statoil.

- Det er nesten som om vi har vunnet i lotto når en sammenlignet med det som skjer rundt oss, sier Veenstra, sier administrerende direktør Rune Veenstra i NorSea AS til avisen.

NorSea Group ble i januar tildelt kontrakt på følgende lokasjoner; Dusavik i Rogaland, Ågotnes og Mongstad i Hordaland, Florø i Sogn og Fjordane, Kristiansund i Møre og Romsdal samt Hammerfest i Finnmark.

Utøvelse av kontrakten skjer gjennom NorSea Group sine datterselskaper med NorSea AS for Dusavik, Vestbase AS for Florø og Kristiansund og Polarbase AS for Hammerfest. Coast Center Base AS er den utøvende part på Ågotnes og Mongstad.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125