23948sdkhjf

Industrigruppen Stål & Fasade lanserer ny arkitekturpris

Prisen skal tildeles et arkitektfirma for et prosjekt som kjennetegnes ved fremragende arkitektonisk bruk av fasadeplater & sandwichpaneler av stål.
Prisen som vil bli delt ut årlig, tildeles det vinnende arkitektfirma i form av en sjekk på 25.000 kroner samt et diplom.

- Vi har opprettet prisen for å øke bevisstheten rundt fordelene med fasadeplater og sandwichpaneler, forteller Knut Helle, formann i IGS. Prisen deles ut til et prosjekt som har kvaliteter hva angår estetikk, funksjon, teknikk, miljø og økonomi. Nominerte prosjekter må være ferdigstilt i 2014 eller fram til forslagsfrist 2015. Prisen vil bli overrakt vinneren på Norsk Ståldag i Oslo i november.

Det står enhver fritt til å fremme forslag. Forslag skal følges av tilstrekkelig underlag i form av tegninger, fotografier og beskrivelser til å kunne bedømme prosjektet.

Frist for å foreslå kandidater er 20. august 2015

Du kan laste ned statutter og forslagsskjema fra IGS´ hjemmeside, HER .

Industrigruppen Stål og Fasade (IGS) ble stiftet i 1978 med hovedmål å fremme faglig utvikling, kunnskap og anvendelse av tynnplater i byggebransjen. IGS er i dag et av Norsk Stålforbunds basismedlemmer.

IGS er basert på et interessefellesskap blant de ledende selskapene innen produksjon og salg av tak og fasader av stål samt relaterte tilhørende produkter.

Arbeidsområder:
- Utarbeide tekniske løsninger
- Heve det generelle kvalitetsnivået i bransjen
- Forskning og utvikling
- Deltakelse i standardiseringsarbeider




Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096