23948sdkhjf

Karsten Moholt vinner Songa Offshore avtale verdt 75 millioner kroner

Karsten Moholt er tildelt en rammeavtale for Ex-inspeksjoner, tilstandskontroll, service og reparasjon av roterende elektrisk utstyr og tilhørende utstyr på alle Songa sine rigger på norsk sokkel.
Avtalen har en varighet på 5 år, inklusive to opsjoner, og har en samlet estimert verdi på 75 millioner kroner for hele kontraktsperioden, melder Karsten Moholt.

- Karsten Moholt AS setter stor pris på tilliten Songa Offshore har vist oss ved denne tildelingen. Riktig og kostnadsoptimal ressursutnyttelse er i dag viktigere enn noen gang. Nye og smarte løsninger som reduserer time- og ressursforbruk er hovedinnholdet i avtalen. Vi ser nå frem til et konstruktivt og nytenkende samarbeid årene som kommer, sier Linn Cecilie Moholt

Karsten Moholt AS har de siste årene satset for å styrke selskapets konkurransekraft ved å bygge opp et nytt høyteknologisk kompetansesenter for roterende elektrisk utstyr på Askøy, og samtidig etablert en lokal avdeling i Harstad. Parallelt har vi arbeidet aktivt med prosessforbedring, effektivisering og utvikling av nye vedlikeholds løsninger.

- Anerkjennelsen Songa Offshore har vist oss, viser at det har vært riktig å satse for å forbedre effektivitet og konkurransekraften til selskapet, forteller Moholt.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078