23948sdkhjf

10 turboverksteder i Skandinavia

Sevi Turbo har i juni 2015 etablert 3 nye komplette turboverksteder, i Kirkenes, Tromsø og Gøteborg for turboer i alle størrelser og turboer til alle motormerker.
Selskapet har akkurat informert markedet om etablering i Sandnessjøen og Hirtshals og nå kommer det som lovet flere verksteder i Norge og et i Sverige. Det skriver Sevi Turbo i en pressemelding.

I Tromsø er det inngått samarbeidsavtale med det hurtigvoksende firmaet Båt og byggstål AS, i Kirkenes med det velkjente store verftet KIMEK, mens det i Gøteborg er opprettet et eget spesialverksted. Samarbeidsavtalene innebærer at Sevi Turbo skal levere alt av turbodeler og turboservice til aktørene i Tromsø og Kirkenes. I tillegg skal Sevi Turbo ha det som trengs av balanseringsmaskiner, spesialverktøy og personell på verkstedene.

Denne nyheten har blitt presentert på den store messen Nor-shipping i Oslo første uke i juni og Sevi Turbo opplever enorm respons på de nye verkstedene og det komplette tilbuddet som blir presentert.

- De eksisterende og nye kundene har i løpet av uken fått komme med innspel om hvor de ønsker at det neste verkstedet skal etableres. Vi noterer flittig og tar hensyn til dette for framtiden sier administrerende direktør Roger Kaldhol.

- På lik linje med etablering av de andre 7 verkstedene vi har fra før satser vi stort med avansert balanseringsutstyr for turbo-rotorer opp til 1.000kg og lokale lager av deler.

Sevi Turbo tilbyr overhaling, balansering, reparasjon og bytteordning for små og store turboar fra de 10 verkstedene Sevi group har i Skandinavia.

Roger Kaldhol lover enda flere etableringer både i inn- og utland de nærmeste årene.

Sevi Group er en tverrfaglig leverandør for maritim næring med segmentene Sevi Turbo, Sevi Motor og Sevi Elektro. Fra etableringen i 2009 er Sevi Group vokset til å bli en stor leverandør av tjenester til maritim industri og har verksteder over hele Skandinavia; i Kirkenes, Tromsø, Svolvær, Sandnessjøen, Kristiansund, Fosnavåg, Bergen, Skien, Hirtshals-Danmark og Gøteborg-Sverige.




Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.222