23948sdkhjf

Kongsberg Maritime inngår avtale med Keppel-verftet i Singapore

Kongsberg har inngått avtale om konvertering av LNG-fartøyet Golar Hilli til et FLNG-fartøy
Kongsberg Maritime har inngått en avtale med verftet Keppel i Singapore og amerikanske Black & Veatch om leveranse av elektriske løsninger og sikkerhets- og automasjonssystem. Leveransen er til Golar LNGs tidligere LNG-fartøy Golar Hilli som skal konverteres til et FLNG-fartøy.

Kongsberg Maritmes teknologi vil danne basisen til det integrerte styrings- og sikkerhetssystemet for det nye FLNG-fartøyet. I tillegg til å levere automasjons- og styringssystemene skal Kongsberg Maritime levere engineering-tjenester for integrering av leveransene fra de ulike leverandørene, og støtte installasjon og idriftsettelse av de leverte systemene.

Kongsberg Maritime Engineering leverer den elektriske løsningen, inkludert høy- og lavspennings fordelingstavler og transformatorer. I tillegg skal design, brukerdokumentasjon, og elektriske analyser utføres av Kongsberg Maritime.

- Leveransen viser Kongsberg Maritimes ledende posisjon innen topside - og marin automasjon for olje og gass produksjonsenheter samt kompetanse og leveransedyktighet innen LNG-verdikjeden, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi er veldig stolt av å ha blitt valgt som en hovedleverandør til Golar Hilli. I likhet med mange av våre seneste kontrakter inkluderer avtalen på Golar Hilli omfattende leveranse av maskinvare, programvare og system engineering-ekspertise, sier Stene Førsund, Executive Vice President Global Sales and Marketing i Kongsberg Maritime.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094