23948sdkhjf

Samme tall på bunnlinjen tre år på rad

GMC i Stavanger har tre år på rad bokført nesten nøyaktig det samme resultatet.
Både i 2012, 2013 og 2014 var resultatet før skatt på cirka 39 millioner kroner i GMC-konsernet, som består av seks selskaper og et eiendomsselskap. Det skriver Sysla.no.

– Det er nesten komisk. Vi er et komplekst selskap som driver i bransjer med stor variasjon. Det skulle nesten ikke være mulig å få identisk resultat flere år på rad, sier konsernsjef i GMC Gunnar Magne Christensen til Sysla.

Christensen legger til, at han egentlig er ganske overrasket over at den nye virkeligheten i oljebransjen inntil videre ikke riktig har innhentet GMC.

Men selv om resultatet har vært det samme tre år på rad ble marginene dårligere i fjor. Prognosen for i år viser at omsetningen vil falle med 13 prosent sammenlignet med 2014.

Gunnar Magne Christensen forutser at det blir mer tøft framover, og derfor er kostnadskutt og effektivisering blitt satt i verk. Blant annet er det blitt færre innleide arbeidstakere og nylig har ti medarbeidere fått beskjed om at de mister jobben, skriver Sysla.no.

GMC-gruppen er et lokaleid industrikonsern i Stavanger, etablert i 1973, med fokus på skip, rigger og offshoreinstallasjoner. Konsernet består av syv selskap som tilbyr sammenhengende tjenester til offshore og maritim industri. Selskapene er GMC Maritime, GMC Engineering, GMC Yard, GMC HVAC, GMC Electro, GMC Eiendom og GMC Marine Partner.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08