23948sdkhjf

- En milepæl i TaMek’s historie

TaMek i mål med sertifisering
- Etter å ha jobbet målrettet og dedikert med ISO implementering siden august 2013, har TaMek kommet i mål med sertifisering i henhold til ISO 9001:2008. Det har vært en ekstremt lærerik prosess for hele organisasjonen og har gitt alle involverte et reelt kunnskapsløft innen mange segmenter og på ulike plan, sier adm. direktør Patrik Berggren i TaMek.

- I utgangspunktet handler jo denne prosessen om å dokumentere det du gjør og deretter leve som du lærer, sier Patrik Berggren og fortsetter:

- ISO som styringssystem vil gi oss uvurderlig hjelp og skape forutsetninger for å forbedre kvalitet i alle ledd. Samtidig som det tvinger frem god struktur på egne prosesser, så krever det også at du som bedrift jobber aktivt og fokusert mot bedriftens interne kvalitetspolitikk og kvalitetsmål.

- Systematiserte leverandørvurderinger og kundeundersøkelser er sentrale aktiviteter i ISO standarden og vil gi TaMek verdifull informasjon. Kunden er vår øverste sjef og uten kundens behov har TaMek ingen eksistensberettigelse, sier Berggren.

- Å vite om kundens holdning til bedriften er meget viktig informasjon og avgjørende for videre utvikling og vekst. Våre kundeforhold skal bygge på gjensidighet, tillit og trygghet, sier TaMeks direktør videre.

TaMek AS eies av Hoffgruppen, et konsern som arbeider nasjonalt og internasjonalt innenfor en lang rekke områder. Bedriften holder til på Lindeberg på Frogner, og leverer alle tjenester innenfor tynnplatebearbeiding maskinering , sveising og montering. TaMek AS er en avansert mekanisk bedrift som ble opprettet i Oslo i 1984, da Tandberg Mekaniske Verksted ble skilt ut fra Tandberg radiofabrikk. Denne delen av bedriften leverte i mange år finmekaniske produkter til radio- og TV-fabrikken. I årenes løp har bedriften utviklet seg fra å være en nisjebedrift til å bli en moderne underleverandør av finmekaniske produkter og løsninger med en solid kundekrets.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078