23948sdkhjf

Forlenget kontrakt på fregattvedlikehold

Bergen Group Services er tildelt en ettårig forlengelse av kontrakten knyttet til skipsteknisk vedlikehold på Marinens fregattklasse.
Kontrakten med Forsvarets Logistikkorganisasjon har en estimert verdi på cirka 70 millioner kroner, og gjelder frem til juli 2016, melder Bergen Group.

Bergen Group inngikk i juni 2012 en omfattende kontrakt med Forsvarets Logistikkorganisasjon på skipsteknisk vedlikehold av fregattklassen. Hovedkontrakten gjaldt frem til juli 2014, med en opsjon for årlig fornyelse i inntil tre år frem til sommeren 2017. Kontrakten som nå er signert gjelder for det andre av tre opsjonsår.

Kontrakten omfatter planlegging, koordinering og gjennomføring av planlagt vedlikehold, korrektivt vedlikehold og andre tilleggsarbeider på Marinens fregatter. Arbeidet vil i hovedsak bli gjennomført på Marinens hovedbase på Haakonsvern like utenfor Bergen.

- De nye fregattene er svært komplekse fartøy, og dette stiller store krav til kompetanse, kvalitet og dokumentasjon i gjennomføringen av et slikt prosjekt, skriver Bergen Group.

Kontrakten er et viktig bidrag til Bergen Group sin langsiktige strategi om å videreutvikle konsernets kompetanse og kapasitet knyttet til komplekse maritime prosjekter og serviceoperasjoner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078