23948sdkhjf

Kongsberg Devotek inngår svensk samarbeid

Devotek inngår samarbeid med den globale industripartner PartnerTech.
– De to selskapene har i løpet av det siste året samarbeidet om en avansert undervannsapplikasjon for oljebransjen. Resultatet av dette prosjektet har vært så vellykket at vi tar sikte på å utvide samarbeidet ytterligere. Vi er stolte av å kunne tilby en mer komplett tjeneste til våre kunder innen olje og gass, forsvar, medisinteknikk, maritim og annen industri, sier adm. direktør Frode Island Bergan i Kongsberg Devotek.

Devotek vil dra nytte av PartnerTechs produksjonskunnskap allerede i utviklingsfasen, noe som vil redusere både utviklings- og produksjonskostnadene. Det skriver Devotek i en pressemelding.

– Devotek har i flere år lett etter en samarbeidspartner og vi er nå veldig glad for å ha funnet et selskap med så høy kompetanse, stor kapabilitet og global industriell struktur. Vi mener dette svarer på markedets etterspørsel etter komplekse produksjonstjenester kombinert med produktutvikling – fra idé til ferdig produkt, sier Frode Island Bergan.

– Vi er stolte over å ha inngått et samarbeid med en partner som har høy kunnskap innen PartnerTechs strategiske fokusområde. Vårt felles tilbud til kundene vil være meget attraktivt, og vi ser et stort potensial for ytterligere å styrke vår posisjon som industripartner for våre kunder, sier Leif Thorwaldsson, adm. direktør og konsernsjef PartnerTech AB.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078