23948sdkhjf

Bok om norske leverandørbedrifter vekker internasjonal interesse

Boken "Building a skilled national offshore oil industry - the Norwegian experience" ble nylig lansert på oljemesser i Colombia og Mexico
Boken, som handler om norske leverandørbedrifter som lykkes på verdensmarkedet, vekket interesse under «The 5th Colombia Oil and Gas Conference» i Cartagena i Colombia og «Norwegian Business Day» i Mexico City. Det melder NHO.

Boken gir eksempler på norske leverandørbedrifter som lykkes på verdensmarkedet gjennom unike teknologiske løsninger. I tillegg gir den en beskrivelse av de politiske og samfunnsmessige forhold som har gitt grunnlaget for det.

– Den positive utviklingen i Columbia kan gjøre investeringer her for offshore petroleumsindustrien attraktivt fremover, sier Katarina Sætersdal i NHO.

– For oss som jobber med å fremme norsk næringsliv i Colombia er boken et godt virkemiddel, sier Kirsti Andersen, næringslivsrådgiver ved den norske ambassaden i landet.

Opprinnelig ble boken laget da arbeidsgiverforeningen i Brasil ville vite mer om norske erfaringer med å bygge opp leverandørindustri som også er tilstede i det brasilianske markedet, skriver NHO.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126