23948sdkhjf

Viktig kontrakt for AAK

Utvider sin rammeavtale med Statoil.
AAK AS inngikk i 2013 en rammeavtale med Statoil gjeldende tjenester innen forebygging av fallende gjenstander for perioden 2013 til 2017 med opsjon på ytterligere forlengelse. Denne kontrakten er nå blitt utvidet for å ivareta mer komplekse tjenester innen sikring av potensielle fallende gjenstander.

I tillegg har Statoil gjort et strategisk valg med å tildele denne avtalen til AAK AS som eneste aktør. Det skriver AAK i en pressemelding.

AAK AS skal fortsatt levere tjenester innen fallende gjenstands inspeksjoner, fallende gjenstands survey samt opplæring av Statoils personell innen inspeksjons- og observasjonsteknikk.

Utvidelsen av rammeavtalen er resultat av et ønske om et utvidet tjenesteperspektiv, som reflekterer mer komplekse tjenester i tillegg til den enkleste formen for sikring av gjenstander med fallende potensial, med elektrikere, mekanikere, sveisere, riggere og generell ingeniørstøtte.

Tjenestene fra AAK AS vil i hovedsak bli levert til Statoils offshoreinstallasjoner og landanlegg, men rammeavtalen er også tilpasset for å imøtekomme Statoils internasjonale behov for disse tjenestene. Avtaleperioden gjelder ut 2017 med opsjoner med forlengelser.

- Dette er en meget viktig kontrakt for oss. AAK har arbeidet i med dette fagfeltet over meget lang tid og har opparbeidet gode systemer samt solid basiskompetanse i organisasjonen innen alle faser av dette arbeidet. Vi er stolte over å bli valgt igjen og av utvidelsen av rammeavtalen - til en såpass erfaringsbasert og krevende oppgave. Vi gleder oss til å ta fatt, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i AAK AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063