23948sdkhjf

Satser på Sotra

Ramirent åpnet nytt kontor på Sotra 29. april.
- Olje og offshore er fortsatt mulighetenes marked, sier en optimistisk og fremoverlent Ove Andreassen ved Ramirent Sotra.

Ramirent etablerer nå en oil & gas avdeling for å yte bedre service til rig service prosjektene ved Coast Center Base (CCB).

29. april er den store dagen, da åpner Ramirent sitt splitter nye kontor på Sotra.

– Ramirents forretningsmodell er perfekt for offshorebransjen, forteller Andreassen.

– Til tross for enkelte dystre spådommer er det fortsatt et høyt aktivitetsnivå i oljeindustrien. Ramirents tjenester passer perfekt ettersom svingningene i markedet kan gjøre det mer lønnsomt å leie utstyret fremfor å måtte investere store verdier i maskinparken, forteller han.

Med denne etableringen kan Ramirent skreddersy løsninger til Rig Service Prosjekter og til servicebedrifter som leverer til oljeindustrien.

- For eksempel vil generatorstøtte, kompressorer, spesiallifter og heiser i forbindelse med riggprosjekter, heating- og klima utstyr, være en del av vår utstyrspark på CCB, forteller Andreassen.

Kompetanse fra bransjen
Olje og gassindustri er et nytt forretningsområde for Ramirent. Men til tross for dette føler de at de har kompetansen som trengs for å lykkes. At de etablerer seg på Sotra er ingen tilfeldighet:

- CCB på Ågotnes er et område med flere selskaper som er underleverandører til offshoreindustrien. Disse vil ha nytte av vår kompetanse, i tillegg til at Sotra er en region i voldsom vekst, forteller Ove Andreassen.

– Hos oss finner du ansatte som har erfaring fra bransjen, så våre kunders interesser er absolutt ivaretatt, avslutter han.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093