23948sdkhjf

Kongsberg Maritime-teknologi og tjenester til nyt offshore-fartøy

Kongsberg Maritime skal levere en komplett elektrisk-, instrument- og telekommunikasjons-løsning til Yinson Production sin FPSO.
Avtalens verdi er på om lag 200 millioner kroner, og fartøyet forventes å være i operasjon innen 2017. Det skriver Kongsberg Maritime i en pressemelding.

FPSO-kontrakten er tildelt av Eni Ghana Exploration and Production Limited til et konsortium bestående av Yinson Production (West Africa) Pte Ltd og Yinson Production West Africa Limited.

Kongsberg Gruppens leveranser omfatter komplett integrasjons-engineering, elektriske systemer, «E-house» og telekommunikasjons- & overvåkningsutstyr. Kongsberg Gruppen skal også levere automatiseringsløsninger, prosesstyring, og et brann- og gassdeteksjonssystem til fartøyet.

- Pakken vi leverer til Yinson Genesis understreker vår posisjon som en viktig engineering og teknologipartner for FPSO-kunder, sier Geir Håøy, Administrerende Direktør i Kongsberg Maritime.

- Vi har utviklet en sterk portefølje for leveranser til FPSO-markedet som posisjonerer Kongsberg Maritime som en helhetlig leverandør av komplette engineering-løsninger og elektriske tjenester. I tillegg har vi den mest omfattende maritime teknologiporteføljen for offshore fartøyer og produksjonsenheter, sier Håøy.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08