23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny fabrikksjef hos Hallingplast

Randi Tofting er ansatt som ny fabrikksjef hos Hallingplast AS. Tofting vil ha ansvaret for den daglige driften, mens daglig leder Steinar Tragethon i større grad vil jobbe med produktutvikling og innovasjon.
– Med ansettelsen av Randi får vi til en organisasjonsendring vi har ønsket oss lenge, sier daglig leder Steinar Tragethon.

- Dette gir oss muligheten til å satse enda mer på innovasjon. Randis lange og relevante erfaring gjør henne til en meget godt kvalifisert fabrikksjef. Men like viktig er det at vi traff et menneske med mange av de samme verdiene som vi forvalter i bedriften, sier han.

Solid bakgrunn
Randi Tofting har lang erfaring fra produksjonsledelse. Sivilingeniøren har vært produksjonsteknisk leder i bedrifter både i Norge, Sverige og USA. Før hun returnerte til Norge etter tolv år i utlandet, jobbet hun som fabrikksjef hos den svenske bensinpumpeprodusenten Wayne. Hun har vært prosjektleder hos Hallingplast siden september 2014.

–Hallingplast er en bedrift hvor man tenker fremover. Her er man ikke redd for å prøve nye ting, og det synes jeg er et attraktivt trekk ved en arbeidsplass, sier Tofting.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063