23948sdkhjf

Åpning av Norsafe Academy Årsnes

Markerer ny livbåtepoke med folkefest I Rosendal
Norsafe inviterer til gratis folkefest på Årsnes i Rosendal når Norsafe Academy åpner sitt første offshore kurssenter i Norge, og blir verdens første livbåtprodusent med godkjenning til å tilby sertifiserende trening i henhold til STCW-koden og Norsk Olje og Gass. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Nylig fikk den tradisjonsrike livbåtbyggeren godkjenning fra Norsk Olje og Gass og de norske sjøfartsmyndigheter som sertifiserende kursleverandør i henhold til STCW-koden, og ifølge adm. Dir. Geir Skaala er det først nå at Norsafe har blitt en komplett leverandør av maritim sikkerhet.

- Vi er i dag den eneste livbåtleverandøren som per i dag kan tilby både produksjon, service og sertifiserende kursvirksomhet. Det er en milepæl for oss å etablere Norsafe Academy Årsnes i Rosendal, med Nordsjøens høyeste stupetårn midt i hjertet av norsk olje- og gassvirksomhet., sier en Stolt Geir Skaala etter at de første teststupene ble gjennomført med en av Norsafes største fritt-fall livbåter på Årsnes i slutten av mars.

Produksjon, service og trening
I løpet av de siste årene har Norsafe utviklet flere nye store fritt-fall livbåter, som møter kravene i den nye offshore-standarden til DNV. På det nye kurssenteret for livbåter på Årsnes kan mannskap på skip og offshoreinstallasjoner få trening med det aller nyeste utstyret, som er identisk til det de møter på arbeidsplassene, skriver Norsafe.

- Det er ingen som kan gi en bedre opplæring i bruk og vedlikehold av livbåter enn vi som har produsert det. Ved å knytte enda nærere bånd med brukerne av utstyret kan vi som leverandør få bedre muligheter til å utvikle oss, samtidig som våre kunder kan bli bedre kjent med oss som leverandør. Dette er starten på en ny epoke for Norsafe, sier Skaala.

Mannskap om bord på skip og plattformer må gjennomføre oppfriskningskurs i sikkerhetsutstyr henholdsvis hvert femte og andre år for at sertifikatene skal være gyldige.

Folkefest med Ylvis – «Expensive Jacket Tour»
Torsdag 28. mai inviterer Norsafe til folkefest på Årsnes.

- Vi ønsker å feire denne dagen med en stor folkefest, og vi er utrolig stolte og glade for at vi har fått Ylvis til å toppe det hele på kvelden. At disse verdensstjernene inntar lille Årsnes og Rosendal er i seg selv en stor begivenhet, sier Aleksander Skaala i Norsafe.




Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063