23948sdkhjf

TESS åpner Partnershop hos RadøyGruppen

TESS Vest og Radøygruppen har etablert Partnershop på Vetås.
Mandag i siste uke ble den offisielle åpningen markert med seremoni og tradisjonell slangekobling. Det spesialtilpassede forsyningslageret er etablert i direkte tilknytning til RadøyGruppens store produksjonshaller. Det skriver TESS i en pressemelding.

Et tett samarbeid de siste årene har ledet frem til en fullverdig og bemannet Partnershop-løsning. To medarbeidere ved TESS Knarvik i Alversund har fått ny arbeidsplass på Vetås. Etter en grundig forbruksanalyse har forberedelsene munnet ut i et varesortiment på omtrent ett tusen faste artikler, som TESS garanterer at kunden skal ha tilgjengelig på lager til enhver tid. Ordningen innebærer også at TESS tar ansvaret for skaffevarer utenom det faste sortimentet.

Fjerner unødvendige kostnader
TESS har gitt en avtalefestet garanti for at kunden vil oppnå en totalbesparelse på et sjusifret årlig beløp sammenliknet med tiden før TESS overtok lager- og forsyningsansvaret.

- Vi ønsker å fokusere på det vi kan best. Anskaffelser og lagerhold av industrirekvisita vil vi bruke minst mulig ressurser på. Vi vil fjerne unødvendige kostnader. Derfor overlater vi rollen til en partner som kan dette bedre enn oss, forteller produksjonsansvarlig Frode Gripsgård i RadøyGruppen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109