23948sdkhjf

Fusjon - IKM Instrutek kjøper NavCom i Bergen

Sammenslutningen skal gi en sterkere virksomhet og en bredere tilstedeværelse i markedet.
Avtalen ble signert mandag av Ståle Kyllingstad og Knut Frantzen der fusjonen trer i kraft umiddelbart. Det overtagende selskap vil være IKM Instrutek AS som nå vil samlokalisere sin maritime avdeling, samt avdeling for tilstandskontroll i Bergen til det eksisterende kontoret til NavCom AS i Laksevåg.

- Dette har vært en prosess som har pågått over tid og begge parter synes tiden nå var inne for å løfte sitt potensiale ytterligere ved å slå seg sammen. Selskapene har mange likheter, og begge parter har stor tro på gode fremtidige synergier. Selskapene kan nå komplettere og styrke sin kompetanse for å levere enda bedre kvalitet, bredde og kompetanse til maritime kunder, og ikke minst for viktige leverandører. Det skriver IKM Gruppen i en pressemelding.

Ytterligere spesialisering
Det fusjonerte selskapet vil få en betydelig kundeportefølje og begge parter er enige om at en sammenslått virksomhet vil stå langt sterkere til å møte de utfordringer som det forventes i markedet fremover. Sammenslutningen innebærer en bredere tilstedeværelse i markedet, som innebærer at selskapet blir enda bedre i stand til mer effektivt å betjene kunder over hele verden.

IKM Instrutek AS beholder navnet NavCom som registrert varemerke som vil markedsføres. Dette vil fra og med fusjonen være det offisielle navnet på IKM Instrutek`s maritime avdeling. Begge parter har stor tro på denne satsningen, og er sikre på at ansatte, kunder og leverandører skal oppleve positive synergier i det videre samarbeidet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097