23948sdkhjf

TTS signerer kontrakter for en kvart milliard

TTS inngår kontrakt for marin utstyrspakke for seks nye tungløftfartøy i Kina
TTS Group ASA har gjennom sitt nye joint venture-selskap TTS-SCM Marine and Offshore Machinery Co. i Kina, inngått en strategisk viktig kontrakt for leveranse av marine utstyrspakker, bestående av tungløftkraner, lukedeksler og vinsjer til seks nye flerbruks tungløft-fartøy. Den totale ordreverdien for utstyrspakken til de seks skipene utgjør totalt cirka 270 millioner kroner.

Kontrakten er signert med Shanghai Shipyard Co., Ltd., og er relatert til deres ordre for seks 28.000 DWT flerbruks tungløft-fartøy som blir bygget som en del av det pågående utvidelses-programmet av flåten til China Ocean Shipping Group Company (COSCO).

- Ordren innebærer en styrket tro på den strategiske modellen TTS har valgt for det viktige kinesiske markedet, sier Björn Anderson, konsernsjef i TTS Group ASA.

- Lokalisering av kritiske forretningsprosjekter i kombinasjon med viktige, nøkkelkundebaserte skipstype-pakker sikrer en vellykket utrullingsplan for TTS sin vekststrategi, legger Andersson til.

Hvert skip er utstyrt med designet for tungløftkraner, TTS NMF type DK II, to kraner med SWL 350t og en med SWL 100t løftekapasitet. COSCO opererer allerede åtte identisk konstruerte fartøy med kraner levert av TTS. I tillegg vil TTS levere lukedeksler og vinsjer fra 50/50 joint venture selskapet i Kina, TTS Hua Hai.

Levering av det første skipet skal skje i mai 2016.

Det nye joint venture-selskapet ligger i Guangzhou, hovedstaden og den største byen i Guangdong-provinsen i Sør-Kina og et viktig senter for handel og industri.Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093