23948sdkhjf

Ulmatec Pyro AS - årets bedrift

Møre- og Romsdal-bedriften Ulmatec Pyro fikk i går utdelt fylkesprisen Årets bedrift 2014, og leder i Møre- og Romsdal Regional- og næringsutvalg Randi Asbjørnsen framhevet i sin tale til prisvinnerne at de er en verdig vinner av prisen.
Gode resultat over tid, utvikling av en rekke nye produkt og system, samt et sterkt engasjement for lokalsamfunnet heter det blant annet i begrunnelsen fra juryen.

Ulmatec Pyro AS leverer energi-gjenvinningssystem for skip, der spillvarme fra kjølesystem og eksos blir hentet ut og gjenbrukt om bord på fartøyet, noe som reduserer energibruken. Selskapet har i tillegg utviklet system for nye måter å bruke energien på.

- Vi setter stor pris på å få denne prisen, det gir anerkjenning og inspirasjon. Denne prisen betyr mye for hele bedriften, sa administrerende direktør Jan Petter Urke.

Ulmatec Pyro har 42 ansatte (2015) og en omsetning på kr. 67 millioner (2014). I fjor fikk selskapet sin største kontrakt så langt, med avtalen om å levere system for utnytting av spillvarme på to nye rigger som Statoil bygger i Sør-Korea. Bedriften er også blitt sertifisert etter ISO-9001 og kan levere produkt i henhold til NORSOK-standard, et kvalitetsstempel som vil åpne flere dører.

Fylkesprisen Årets bedrift har blitt utdelt siden 2001. I år kom det inn rekordmange forslag på kandidater til prisen, hele 30 forslag på 28 kandidater.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078