23948sdkhjf

Subsea Valley 2015: Innsikt og muligheter

Årets Subsea Valley-konferanse, som avholdes i Telenor Arena denne uken, vil fokusere på kunnskap, innovasjonsevne og nettverk for å kunne holde tritt i et stadig trangere marked.
– Det er helt avgjørende at våre medlemsbedrifter er i stand til å levere i et internasjonalt marked for å lykkes fremover, understreker Subsea Valley-sjef Preben Strøm i nettverks-organisasjonens informasjonsmateriale om konferansen.

Subsea Valley-konferansen, som begynner onsdag, får flere besøkende fra markeder utenfor Norge. Blant andre kommer Statoil-landsjef i Tanzania, Øystein Michelsen, i følge med CEO, dr. James Mataragio, i Tanzanias nasjonale oljeselskap TPDC.

De skal naturlig nok snakke om Tanzania og mulighetene der. Og Johan Sverdrup blir også gjenstand for mye oppmerksomhet.

– Vi er både glade og stolte over å ha Statoils prosjektdirektør for Johan Sverdrup, Kjetel Digre, med oss på programmet. Feltet blir en viktig motor for hele bransjen i flere tiår fremover, sier Preben Strøm.

Han trekker også frem nytilsatt Lundin-CEO, Kristin Færøvik, og den like nyslåtte CEO i Aker Solutions, Luis Araujo, som besøker konferansen med unik innsikt i brasilianske forhold.

Bredt program
Når hovedpresentasjonene er ferdig, arrangeres det ulike parallelle sesjoner.

Her har konferansearrangørene valgt å sette søkelys på fem områder, som i år er Subsea Technology, Subsea Operations, Big Data, standardisering og kunnskap samt talentutvikling.

Over 80 innsendte forslag til sesjoner er blitt til 25 – fem på hvert område. Her vil Google fortelle om sine talentutviklingsprogrammer, CTO Hege Kverneland fra National Oilwell Varco skal snakke om teknologiutvikling, mens Jarand Rystad og Statoils sjeføkonom, Eirik Wærness, skal diskutere markedsutsikter sammen med Tassos Vlassopoulos, som er strategi- og markedsdirektør i GE Oil & Gas i London.

– Vi presenterer et bredt program, som burde ha interesse for veldig mange, poengterer Strøm. Vi dekker de store linjene, både industrielt og politisk, samt at 25 ulike parallellsesjoner vil sørge for at de aller fleste som besøker oss, vil få dekket sine behov.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125