23948sdkhjf

IKM Testing tildelt kontrakt på Mariner-prosjektet

IKM Testing er tildelt en kontrakt av Statoil for ferdigstillelsestjenester på Statoils Mariner topside-prosjekt som er under bygging i Korea.
- Vi er svært glade for å bli tildelt denne kontrakten som også er gledelige nyheter for IKM Testings datterselskap i Korea, Singapore og UK. Disse selskapene vil bidra med både personell og utstyr til dette prosjektet sier Jens Bolme, International Sales and Marketing Director i IKM Testing.

Kontrakten omfatter N2/He lekkasjetesting med opsjon på levering av boltetjenester, oljeflushing/oljerensing, kjemisk rengjøring og flensemaskinering. Arbeidsforberedelser og utførelse vil omfatte personell, utstyr og materiell.

Arbeidet skal gjennomføres i perioden fjerde kvartal 2015 til første kvartal 2016 i Korea og i kontrakten inngår også det samme arbeidsomfanget når Mariner topside ankommer offshore UK i 2016.

IKM Testing har et langt og godt samarbeid med Statoil og har utført tilsvarende arbeidsomfang på Valemon topside både i Korea og offshore Norge i 2014, skriver selskapet i en melding.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078