23948sdkhjf

Lesjøfors øker produksjonen av blokkerbare gassfjærer

Fjærprodusenten merker økt etterspørsel og øker produksjonen av blokkerbare gassfjærer på sine fabrikker i Latvia og Korea.
På slutten av 2014 investerte Lesjøfors i nytt produksjonsutstyr på fabrikkene i Latvia og Korea, og siden har man økt produksjonen av blokkerbare gassfjærer vesentlig.

- Bakgrunnen er økt etterspørsel og at vi ser et potensial som vi ønsker å ta del i, sier daglig leder Erik Kolsrud Aas til Metal Supply.

- Vi leverer fjærer og gassfjærer til veldig mange industrikunder rundt om i Europa, og våre kunder ønsker at vi leverer blokkerbare gassfjærer i større antall, fortsetter han.

Utvider utvalget
Utover den økte kapasiteten av blokkerbare gassfjærer, lanserer Lesjøfors også et nytt utvalg av betjeningshendler og trykknapper.

Kolsrud Aas forteller at Lesjøfors produserer enkelte deler av hendlene selv, mens det er underleverandører, som leverer plastdetaljene.

Lesjøfors gassfjærdivisjon viste ifølge Kolsrud Aas god salgsvekst i 2014 og han forventer at markeds-potensialet for de blokkerbare gassfjærene fortsetter å øke de neste årene.

FAKTA: Blokkerbare gassfjærer styrer bevegelsen av heve- og senkbare senger, bord, luker, kontrollpaneler og stoler, og har muligheten til trinnløst å låse mekanismen hvor som helst.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079