23948sdkhjf

Øglænd System vinner Johan Sverdrup-kontrakt

Skal levere opphengsystemer til de fire plattformene
Rammeavtalen som Øglænd Systems nettopp har signert med Statoil, gjelder i første omgang opphengsystemer til de fire plattformene, som utgjør første utbyggingstrinn av Johan Sverdrup-feltet. Men på sikt kan avtalen bli mer omfattende, når Johan Sverdrup-feltet skal bygges ut ytterligere. Det skriver Stavanger Aftenblad.

Av samme grunn kan administrerende direktør Lauritz Løvø i Øglænd System heller ikke tallfeste verdien av kontrakten.

- Vi håper og tror at det kommer mer etter hvert. Hvor stor kontrakten er i kroner, er ikke så lett å si fordi det er en rammekontrakt. Men at den sammen med de andre avtalene vi har sikret oss i det siste, utgjør flere hundre millioner kroner, sier noe om omfanget. Kontrakten gir oss jobb i flere år, og jeg er rimelig sikker på at den bidrar til å sikre staben her jobb i flere år framover, sier Løvø til Aftenbladet.

I Klepp-baserte Øglænd Systems regner man med å vokse med ti ansatte totalt i løpet av året samt få en omsetningsvekst på åtte prosent.

Øglænd Systems er et av til sammen 13 datterselskap i Øglænd Industrier. Konsernet hadde i fjor en omsetning på 1,2 milliarder kroner, skriver Stavanger Aftenblad.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141