23948sdkhjf

Hydroscand gav bort 100 kilo mat til vanskeligstilte i Oslo

Det var få ansatte i Hydroscand AS som kunne stille til årets salgsmøte i Oslo helgen 6. - 8. mars, grunnet flystreik i Norwegian. Isteden fikk gjestene hos 24Sju nyte godt av maten som var bestilt.
- Vi var positive helt frem til torsdag, da måtte vi gjøre en helomvending og se på andre løsninger, sier Tore-Jan Westbye som jobber som Markedssjef i Hydroscand AS.

50 personer skulle møtes under dette årlige arrangementet, og hotellovernatting og middag på kvelden var booket. Med over 30 avdelinger fra Kirkenes i nord til Farsund i sør skulle det godt gjøres å booke om flybillettene. Arrangementet ble avlyst og de måtte nøye seg med en lite hyggelig "no show" kostnad på hotellet. Så kom ideen om å gjøre noe godt for de i samfunnet som trenger det mest.

Flere eldresenter, sykehjem og veldedige organisasjoner ble kontaktet, men på grunn av det korte varselet var det kun et knippe personer som kunne bekrefte sin ankomst.

I samtale med Kirkens Bymisjon kom forslaget om å frakte maten til 24Sju, liggende sentralt i Oslo. Et forslag som snart skulle vekkes til live. For kun etter et par telefonsamtaler mellom Hydroscand og hotellet, ble det ordnet til med et festmåltid for gjester hos 24Sju. To representanter fra Hydroscand AS reiste lørdag ettermiddag opp til hotellet, hvor de ble møtt med 100 kilo mat pakket i esker. Derav bestod av frukt, gryterett med ris og kake. Dermed gikk turen mot 24Sju sine lokaler hvor de ble møtt av frivillige som gladelig tok i mot maten.

- Det er alltid mulig å dra noe positivt ut av en uheldig situasjon, og vi er stolte av å kunne gi vårt bidrag for de vanskeligstilte i Oslo, sier Tore-Jan Westbye.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079