23948sdkhjf

Goliat-kontrakt til IKM Elektro

IKM Elektro og ENI Norge har inngått en avtale om service, vedlikehold og reparasjoner på elektriske motorer, generatorer og heatere på Goliat plattformen. Nye ansettelser følger i kjølvannet på kontrakten.
-IKM Elektro er veldig glade for å se at vår innsats for å bli en direkte underleverandør til Operatører på Norsk Sokkel blir belønnet med nok en viktig kontrakt. At denne kontrakten omhandler motor/vikle tjenester gjør dette desto mer gledelig uttaler Daglig leder Øystein Stjern i en pressemelding i dag.

IKM Elektro og ENI Norge vil jobbe nært sammen for å finne de mest optimale vedlikeholds-strategiene for jobben som skal gjøres. Begge selskaper forventer at kontrakten medfører bruk av lokalt personell og IKM Elektro vil benytte det allerede etablerte IKM kontoret i Hammerfest som operasjonelt knutepunkt. Så mye arbeid som mulig vil bli utført i Hammerfest og nye ansettelser vil bli adressert snarlig.

-IKM Elektro har over 100 års erfaring med motor vikling og vedlikehold, men denne kontrakten er en milepæl for oss. Det er den første store rammeavtalen for slike tjenester og vi er glade for den tilliten ENI Norge har vist oss ved å inngå denne kontrakten. Jeg tror våre motorkunnskaper kombinert med mange høyt kvalifiserte elektrikere gjør oss unike når det kommer til motorvedlikehold og elektriske tjenester. Vi har allerede hatt personell om bord Goliat og ser frem til å fortsette fra der de slapp sier Stjern.

Kontrakten har en varighet på 3 år med mulighet for forlengelse i 2 + 2 år. Kontrakten innebærer også Integrerte Operasjoner mellom selskapene.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063