23948sdkhjf

Kvinnherad Elektro blir hovedeier i Vassnes Solutions

Kvinnherad Elektro i Rosendal kjøper 51 prosent av aksjene i Vassnes Solutions i Ølen.
Konsernet Vassnes Solutions AS er igjen eier av følgende operative selskap:

- Vassnes Power AS – Elektro Installasjoner
- Vassnes Engineering AS – Engineering/støttefunksjoner
- Vassnes Mechanicals AS – Utleie av operatører
- Varmepumpe Vest AS – Salg/montering av varmepumper

Vassnes Solutions AS har 55 ansatte og har de siste årene utført en rekke store oppdrag innenfor marine- og offshoreindustrien på Vestlandet. Selskapet er godkjent lærebedrift og har en dyktig og erfaren stab. Det skriver Kvinnherad Elektro i en melding.

I en kommentar sier direktør i Kvinnherad Elektro AS, Knut Johannes Helvik, at han ser på Vassnes Solutions som en strategisk viktig samarbeidspartner og at en nå kan samordne ressursene i kampen om nye og større oppdrag både i offshore, skip og samferdselssektoren.

Daglig leder i Vassnes Solutions, Helge Vassnes, sier i en kommentar at han er særdeles glad for å få en solid aktør som Kvinnherad Elektro med på laget og at de ser optimistisk på mulighetene som ligger i markedet fremover.

Markedssjef Kjetil Helvik i Kvinnherad Elektro AS kan med dette oppkjøpet meddele at antall ansatte i konsernet, som består av Kvinnherad Elektro AS i Rosendal, Helland Elektro & VVS AS i Eikelandsosen og Vassnes Solutions AS i Ølen nå øker til 110 personer og at en i 2015 budsjetterer med en total omsetning på rundt 130 millioner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125