23948sdkhjf

Opplever stor pågang

Fitjar Mekaniske Verksted vurderer å utvide produksjonskapasiteten for å følge med etterspørselen.
Fitjar Mekaniske Verksted og Sjøtroll Havbruk har nylig inngått byggekontrakt på en service/lokasjonsbåt til Sjøtroll Havbruk. Overlevering er avtalt til desember 2015, og den nye arbeidsbåten - FMV 217 - blir båt nr 4 i serien kalt Josdal- klassen.

FMV har dermed 5 service/arbeidsbåter av 3 ulike størrelser i ordreboken, alle av HFMV design og for levering i 2015.

- Vi har pågang fra flere interessenter og vurderer å utvide produksjonskapasiteten vår, skriver Fitjar Mekaniske Verksted på sitt nettsted og fortsetter:

- For FMV er det svært gledelig å få fortsette det gode forholdet til Sjøtroll Havbruk, og å betjene selskaper i vår region.

Sammen med Heimli as har Fitjar Mekaniske lagt ned mye arbeid i utvikling av dette designet. All produksjon skjer innendørs på FMV Sveiseneset. Det gir effektiv bygging og høy kvalitet.

Rett før helgen overleverte Fitjar Mekaniske verksted dessuten Bygg FMV210 OSPØY til Lerøy Vest. Dette var 1 måned før kontrahert leveringstid. Båten er søsterskipet til FMV209 LUNNØY som ble overtatt av Lerøy Vest Sjøtroll i januar.

Sjøtroll Havbruk ble stiftet av familien Møgster på slutten av 1970 tallet, og er i dag et av landets største oppdrettsselskaper med 25 konsesjoner og en årlig produksjon på cirka 30 000 tonn. Omsetningen i 2013 var på cirka 1.2 milliarder kroner. Selskapets hovedaksjonærer er Lerøy Seafood Group ASA og Hardhaus AS.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078