23948sdkhjf

-TESS har blitt global

Fredag ble TESS Singapore formelt åpnet. Bedriften er nå etablert på både den vestlige og østlige halvkule.
Singapore er inngangen til det asiatiske markedet. 60 prosent av verdens befolkning lever i Asia. Til sammenlikning lever omtrent 10 prosent av verdens befolkning i Europa. I Asia finnes de største landene, byene, verftene, havnene, raffineriene og verdens største oljenasjon. På toppen av dette er den asiatiske økonomien den raskest voksende i verden. Det skriver TESS i en melding i forbindelse med at selskapet fredag offisielt åpnet 930 kvadratmeter med kontor-, lager-, og produksjonsarealer i Singapore.

- Den asiatiske verftsindustrien gjør flere oppdrag enn noensinne for det europeiske og globale offshoremarkedet. I den senere tid har Statoil plassert storordres til Hyundai, Samsung og Daewoo i Sør-Korea. For å gjøre forretninger av de muligheter som dette byr på, må TESS være tilstede i verdensdelen, jobbe raskt, være tilgjengelig og alltid være klar for den neste oppgaven, heter det videre i meldingen fra TESS.

Selv om den offisielle åpningen fant sted fredag, har TESS Singapore sitt team på seks medarbeidere for lengst startet på den viktigste oppgaven - og de første ordrene er allerede mottatt og effektuert.

Dette inkluderer et gjennomført TESS Hose Management-prosjekt for Floatel, som innebar registrering og merking av mer enn 1700 slanger.

- Global aktør
I forbindelse med åpningen fredag var det taler fra både den norske ambassadøren i Singapore, Tormod C. Endresen, og Innovasjon Norges leder i Singapore, Torunn Aass Taralrud. Den formelle åpningen ble gjennomført ved å koble sammen to slanger som symboliserer Norge og Singapore.

Det var omtrent femti besøkende til stede under åpningen, inkludert kunder, partnere og leverandører.

-Med denne etableringen vil vi konstatere at vi har blitt en global aktør, sier direktør Knut Jølberg i TESS International, som gleder seg over at TESS har gått inn i sitt femte land i rekken av utenlandsetableringer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094