23948sdkhjf

Danske leverandører fokuserer på den norske olje- og gassindustrien

Danish Oil & Gas Technology Group er det største danske nettverket med leverandører til olje- og gassindustrien. En ny undersøkelse i nettverket viser at 86 prosent av de danske leverandørene har eksport til Norge
- Mange av de danske leverandørene har mange års erfaring med å arbeide i Nordsjøen. Derfor vet de hva de norske selskapene krever av deres samarbeidspartnere og hvordan de skal oppføre seg på markedet, sier Merethe Wrang, Head og Danish Oil & Gas Technology Group i en pressemelding.

Dessuten viser undersøkelsen blant medlemmene i Danish Oil & Gas Technology Group at 89 prosent av leverandørene vil rette sitt fokus mot Norge de neste fem årene.

- Det er helt naturlig at leverandørene gjerne vil samarbeide med den norske industrien. Leverandørene er jo rett utenfor døren til Norge og kan bidra med kompetanse og produkter som supplerer driften til de norske bedriftene, forklarer Merethe Wrang.

På besøk til Bergen
Derfor reiser elleve danske bedrifter til Bergen den 2.-5. mars. Formålet er å snakke om både eksisterende og nye samarbeidsmuligheter. Fire av bedriftene tar med seg nye produkter og kompetanse til markedet. Dette gjelder for eksempel World Wide Workers, som har justert organisasjonens oppbygging, slik at de bedre kan imøtekomme de norske samarbeidspartnerne.

- På den forrige turen vår til Norge ble vi oppmerksom på at vi var nødt til å tilføre kompetanse til bedriften for å kunne samarbeide med de norske olje- og gassvirksomhetene. Derfor har vi opprettet en ny avdeling, der vi nå har et høyt nivå innen prosjektledelse, systematikk, teknisk kunnskap og medarbeiderutdannelse, sier Simon Øland, CEO i World Wide Workers.

Danmarks største eksportnettverk
Danish Oil & Gas Technology er Danmarks største nettverk for leverandører og servicebedrifter til olje- og gassbransjen. Nettverket byttet nylig navn fra Danish Offshore Energy Group, fordi de danske leverandørene til olje- og gassbransjen arbeider mer og mer internasjonalt og i flere segmenter. Mange av leverandørene arbeider i dag både onshore og offshore, og noen har også fokus på subsea, downstream, arktisk klima og fracking.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079