23948sdkhjf

Prekær situasjon for oljeselskap

– Det haster med å finne en løsning for Noreco
Obligasjonseiere i oljeselskapet Noreco har blitt innkalt til obligasjonseiermøter 2. mars for å ta stilling til et forslag om restrukturering av Norwegian Energy Company.

– Det haster med å finne en løsning for Noreco, og styret i Selskapet anser det som avgjørende at obligasjonseiere og aksjonærer enes om løsningen, sier Silje Augustson, styreleder i Noreco i en pressemelding.

– Noreco og flere av selskapets datterselskaper har allerede brutt forpliktelser overfor sine finansielle kreditorer og forretningsforbindelser, herunder enkelte lisenspartnere. Selskapet har nå stanset ytterligere lån til datterselskaper frem til restruktureringsforlaget er vedtatt. Situasjonen er prekær og det blir stadig vanskeligere å ivareta Selskapets eiendeler gjennom normal drift. Dersom den foreslåtte løsningen blir vedtatt, vil Noreco være sikret en finansiell plattform som vil gjøre det mulig for Selskapet å beskytte og optimalisere sine verdier i et krevende marked, tilføyer Augustson.

Forslaget til restrukturering krever tilslutning fra et kvalifisert flertall av både aksjonærer og obligasjonseiere. Aksjonærene har allerede blitt innkalt til ekstraordinær generalforsamling 3. mars 2015.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079