23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny designsjef i ULSTEIN

Bernt-Aage Ulstein er ansatt som ny designsjef i Ulstein Design & Solutions.
Han er Master of Science innen Industriell økonomi og teknologistyring fra NTNU og MBA (Master i Business Administration) fra BI. Bernt-Aage kommer fra stillingen som teknisk direktør ved propulsjonsområdet i Rolls-Royce Marine.

- Vi er svært tilfredse med at Bernt-Aage Ulstein har takket ja til stillingen som designsjef i Ulstein Design & Solutions. Han har en god, forretningsorientert bakgrunn, og har jobbet mye som pådriver og teambygger. Vi er overbeviste om at Bernt-Aage kommer til å gjøre en god jobb som leder for et team av sterkt dedikerte skipsdesignerer, og ønsker han hjertelig velkommen til designmiljøet vårt, sier Sigurd Viseth, som er områdeansvarlig for Design & Solutions i ULSTEIN.
Bernt-Aage Ulstein tok til i stillingen i mai. Han overtok stillingen etter Frode Sollid, som skal over i andre oppgaver internt i konsernet.

Ny leder for innovasjon og utvikling
Frode Sollid er dessuten ansatt i den nyopprettede stillingen som Innovation & Development Manager i Ulstein Design & Solutions AS. Samtidig skal han være leder for USIC (Ulstein Strategic Innovation Centre) som arbeider med innovasjon på konsernnivå.
Frode Sollid kommer fra stillingen som designsjef i Ulstein Design & Solutions og har 30 års fartstid innen utvikling av løsninger og design for offshoreskip.

- Dette er et skritt som vi tar for å styrke ULSTEIN sin posisjon som nyskaper og innovatør innen vår bransje. Ved at Frode takket ja til å ta på seg denne krevende stillingen, har vi nå fått etablert en ytterligere satsing på innovasjon i ULSTEIN, sier Sigurd Viseth, som leder forretningsområdet Design & Solutions i Ulstein Group.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.066