23948sdkhjf

Statoil deltar i Wellmaster

Signerte kontrakt på ExproSoft’s datatjeneste for økt oppetid på brønner
Statoil signerte nylig en kontrakt med ExproSoft AS for deltakelse i WellMaster programmet – den globale tjenesten for bruk og deling av pålitelighetsdata om brønnkomponenter. Gjennom registrering og analyse av feilhendelser på aktive brønner gir WellMaster innsikt i sannsynlighet for og risiko ved utstyrsfeil på brønner.

- Statoil har benyttet WellMaster i over 20 år og vi er veldig fornøyde med å se at innsamling og bruk av pålitelighetsdata blir prioritert i dagens utfordrende markedssituasjon. Kontrakten bekrefter verdien ved å bruke risiko-basert beslutningstaking, og at dette kan være et ledd i arbeidet med å redusere både nedetid og kostnader, sier Odd Are Svensen, ExproSoft’s administrerende direktør.

ExproSoft har samlet og analysert feildata på brønnkomponenter siden 1983, og gjort WellMaster til verdens største pålitelighetsdatabase for brønner. Ledende olje & gass-operatører i USA, Storbritannia og Norge bruker og deler pålitelighetsdata gjennom hele brønnens livssyklus, og har opplevd økt oppetid, reduserte kostnader, og bedre forståelse av risiko og feil.

WellMaster ble nylig lansert som en skybasert tjeneste, som gir operatører av olje og gass tilgang til over 40,000 brønnår med historiske data.
ExproSoft og WellMaster har i over 30 år gitt operatører bedret forståelse av feil og risiko på brønnkomponenter, og brukt denne kunnskapen til å redusere intervensjonskostander og gi økt produksjonen gjennom brønnenes livssyklus.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125