23948sdkhjf

Saksøker Bergen Group

Marine Construction Services saksøker Bergen Group for over 80 millioner kroner.
Leverandørselskapet mener Bergen Group urettmessig hevet en kontrakt som ble inngått 17 november i fjor. Kontrakten gjaldt overflatearbeid samt stålarbeid knyttet til vedlikehold og oppgradering av riggen Borgland Dolphin. Det skriver Petro.no.

Kontrakten ble hevet få uker senere av Bergen Group med henvisning til ”vesentlig mislighold” fra Marine Constructions Services side. Leverandørselskapet mener hevingen var uberettiget, og stevnet Bergen Group 13. januar.

I stevningen fra Marine Construction Services hevder leverandørselskapet at det ved hevingen av kontrakten hadde utført arbeider for til sammen 73 millioner kroner + mva. Dette beløpet ønsker selskapet å få erstattet samt ytterligere erstatning for tapt fortjeneste på det gjenstående kontraktarbeidet på tilsammen 9 millioner kroner + mva.

I stevningen skriver Marine Construction Services sin advokat at gjennomføringen av kontrakten ble langt mer utfordrende enn det som var forutsatt.

Bergen Group Hanøytangen hevder ifølge stevningen at de ikke plikter å betale noe vederlag før utløpet av en garantiperiode på ett år, og da vil de trekke fra det det koster å fullføre arbeidene.

Bergen Group jobber nå med sitt tilsvar til stevningen, der man vil imøtegå det som står i stevningen.

– Vi har ikke lyst å kommentere saken, da vi ennå holder på med å lage vårt tilsvar, sier Asle Solheim, Chief Executive Officer i Bergen Group til Petro.no.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078