23948sdkhjf

Shell-kontrakt til SolidTech

SolidTech skal levere tjenester innenfor inspeksjon og sertifisering av kraner og løfteutstyr til Draugen og Ormen Lange.
Kontrakten er over fem år med opsjon på ytterlige to+to år, og innebærer leveranser av kontroll av offshore kraner, overhead kraner, lifter, truck og annet løfteutstyr for Ormen Lange og Draugen.

- SolidTech vil også bistå med rådgiving og assistanse innen fagfeltet og delta i planlegging av større løfteoppdrag, forteller Frode Tolcsiner, Sivilingeniør og Salgsdirektør i SolidTech.

SolidTech har tidligere etablert et eget datterselskap, Solid Lifting Technology AS, som vil være en viktig bidragsyter også i denne leveransen

Kontrakten inkluderer også internasjonale oppdrag innenfor forebygging av fallende gjenstand (DROPS – dropped object surveys). Første prosjekt skal gjennomføres i Tyrkia første kvartal 2015.

- SolidTech har i en årrekke utført tjenester innenfor teknisk integritet mot i all hovedsak riggmarkedet, og har jobbet målrettet for å bli blant de beste innenfor fagfeltet. Vår målsetting er å utvikle oss videre innenfor disse områdene og være en god leverandør for Shell i mange år fremover, sier Bjarne Fure, administrerende direktør i SolidTech.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125