23948sdkhjf

Lindab satser på Marine/Offshore-markedet i Norge

Styrker organisasjonen i Norge
- Med mer enn 30 års erfaring som leverandør av ventilasjonsløsninger til Marine og Offshore-markedet, vesentlig betjent fra konsernets kompetansesenter i Danmark, går nå Lindab AS offensivt ut og styrker organisasjonen for å komme tettere på kundene og kunne betjene dette betydelige markedet lokalt, sier John Georg Storvik, administrerende direktør i Lindab Norge i en pressemelding.

- Denne satsningen er et ledd i Lindabs strategi for ytterligere å styrke sin markedsposisjon på produkter og systemløsninger innenfor segmentet inneklimaløsninger, heter det videre i meldingen.

Marine/Offshore vil ligge under paraplyen inneklimaløsninger og ledes av Lars Christian Haneborg (53). Haneborg har mer enn 20 års erfaring innen forretningsutvikling, salgsledelse og kommersielle forhandlinger rettet mot den internasjonale marine-offshoreindustrien, blant annet fra Incentra SA, Unitor ASA (nå Wilhelmsen Ship Service) og Eastman Kodak.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven med Lindabs satsning på det marine og offshore markedet i Norge, sier Lars Chr. Haneborg.

- Jeg har nå gjort meg kjent med Lindabs organisasjon, og det er helt klart at Lindab har alle de forutsetninger som kreves av en kvalitetsleverandør i denne bransjen. Lindab er et internasjonalt selskap med full kontroll på hele verdikjeden, selskapet besitter høy teknisk kompetanse og har de nødvendige sertifiseringer og kvalitetssikringssystemer for produksjon og distribusjon. Lindab sin internasjonale posisjon, samt evne til å imøtekomme krav til design og spesialløsninger, gjør at vi er en interessant leverandør og servicepartner til denne industrien, sier han.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063