23948sdkhjf

Gummiservice Produksjon AS inngår samarbeid med Michelin

Østfoldbedriften Gummiservice Produksjon i Råde har inngått samarbeidsavtale som setter Gummiservice i stand til å tilby Michelins regummieringsløsning Recamic til sine kunder, i tillegg til eksisterende Michelin-produkter som inngår i sortimentet.
– De nye produktene fra Recamic betyr at vi nå kan tilby våre kunder markedets beste kvalitet på regummierte dekk, basert på Michelins omfattende forskning og utvikling, sier administrerende direktør Pål Ringstad i Gummiservice Produksjon Råde i en melding.

– Vi er glade for samarbeidet med Gummiservice Produksjon fordi det gir oss muligheten til å virkelig utnytte våre dekk til fulle, sier sales manager Bjørn Larsen i Michelin i Norge.

– I tråd med Michelins "multi-life"-strategi kan dekk regummieres flere ganger for å oppnå enda lengre levetid.

For å kunne oppnå det kvalitetsnivået Michelins Recamic regummieringsprosess krever, oppdaterer Gummiservice nå produksjonsanlegget i Råde. Med teknologisk støtte fra Michelin har Recamic utviklet et komplett dekksortiment for alle årstider, alle typer transport og for montering på alle kjøretøyets aksler.

Med nye Michelin-dekk, Remix og nå også Recamic-produktene tilbyr Gummiservice Produksjon Råde et bredt Michelin-sortiment på det norske markedet og et komplett kvalitetsnivå når det gjelder regummieringsprodukter.

– Med Recamic i vårt sortiment er vi i Gummiservice Produksjon sikre på at vi kan tilby kundene markedets beste produkter og fylle deres behov på best mulig måte, sier Pål Ringstad i Gummiservice Råde.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094