23948sdkhjf

Havyard øker satsningen i Asia

Ansetter ny leder for Havyards kontor i Singapore.
Hallvard Fosnavaag er ansatt for å lede Havyard Far East i Singapore og vil få ansvar for Asia (utenom Kina) og Midt Østen.

Hallvard Fosnavaag er utdannet sjøkaptein og har blant annet seilt på flere typer offshore fartøy.

Hallvard vil bruke den nærmeste tiden til å bli enda bedre kjent med Havyards produkt og organisasjon og forventer å være på plass i Singapore i mars og ha Havyard Far East som sin base. Derfra vil han betjene kundene i Singapore og resten av markedet med støtte fra organisasjonen til Havyard i Norge.

Nøkkelfaktor for å lykkes
Gisle Vinjevoll Thrane, salgsdirektør i Havyard Design & Solutions mener at en nøkkelfaktor for å lykkes i alle marked, og kanskje spesielt i Asia, er å være til sted, betjene kundene og bygge langsiktige relasjoner.

– Vi har et sterkt fotfeste i Asia, spesielt i Kina der vi har hatt egne ansatte siden 2009, sier Thrane.

– Vi har også vært aktive i Singapore, men har sett at det er utfordrende å betjene markedet bare med folk som reiser fra Norge. Når vi har fått Hallvard på laget, har vi fått en ressurs som vil være til stede lokalt og betjene kundene på en bedre måte. I tillegg vil hans kompetanse innen operasjon av skip vil også være til stor nytte både internt i Havyard og for våre kunder.

- Vår teknologi, kompetanse og produkt som er tilpasset lokale krav gjør oss attraktive for kundene i disse markedene. Havyard har stor fleksibilitet og kan levere alt fra enkle systemer til design og utstyrspakker og komplette skip, basert på hva kunden ønsker. Vi har stor tro på at Hallvards lokale tilstedeværelse vil bli oppfatte positivt og at vi på sikt vil kunne utnytte potensialet som ligger i disse markedene enda bedre enn i dag, sier salgsdirektør Thrane.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062