23948sdkhjf

LieOverflate feirer 10-årsjubileum med ny omsetningsrekord

Kompetansebedriften innen overflatebehandling og korrosjonsbeskyttelse på Ågotnes, går inn i 2015 med en robust ordreinngang og rundt 50 ansatte.
LieOverflate ble grunnlagt av gründer Torbjørn Lie, og har fra starten i 2005, med to ansatte i et brakkebygg, hatt en jevn positiv utvikling. Samtidig har de gått fra å være en ren produksjonsbedrift til å bli en viktig kompetansepartner innen overflatebehandling og korrosjonsbeskyttelse. De tilbyr i dag egne bransjeseminar, samt et årlig fagseminar i september.

Driftsåret i fjor ble meget bra for bedriften. I november ble LieOverflate kåret til årets gründer i region vest av Vest Næringsråd. I tillegg ble det satt ny omsetningsrekord på 47 millioner kroner. En økning på rundt 10 millioner fra året før.

Torbjørn Lie kan ikke peke på noen spesiell grunn til hvorfor det ble ny omsetningsrekord i fjor.

- Det er ingen spesielle grunner, men det tyder vel på at vi blir mere kjent i markedet og har fått et godt rykte. Vi er anerkjent som en løsningsorientert aktør, som leverer til avtalt tid og kvalitet, sier han til Metal Supply.

Kvalitets- og kompetanseheving
Omsetningsøkningen har hatt betydning både for antall ansatte og muligheten til å investere. I fjor ble det på tampen av året en opptrapping fra rundt 45 til 50 ansatte.

- Vi har knyttet til oss flere kompetente ledere i organisasjonen, samtidig som vi også har effektivisert deler av produksjonen. Vi jobber med kapasitetsøkning og kvalitetsforbedring. Dette gjør vi for å møte endringer og økte krav i markedet. Vi jobber systematisk for å tilby markedets beste løsninger gjennom kontinuerlig fokus på prosessoptimalisering, kompetansehevning og kvalitetsstyring, forklarer Torbjørn Lie.

Torbjørn Lie kan i tillegg fortelle om en veldig god ordreinngang ved inngangen til 2015.

- 1. kvartal ser veldig bra ut med hensyn til aktivitet, sier gründeren, som gleder seg over fremgangen. Vi gleder oss til å feire 10-årsjubileet med både fagseminar og jubileumsfest i september.

LieOverflate leverer et helhetlig spekter av flerfaglige overflatetjenester til nasjonale og internasjonale kunder innen offshore, subsea, shipping og landbasert industri. De holder til i moderne lokaler på Ågotnes utenfor Bergen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063