23948sdkhjf

Palfinger Marine kjøper opp Norwegian Deck Machinery

Med oppkjøpet utvider Palfinger Marine produktporteføljen sin med komplette vinsjpakker.
Norwegian Deck Machinery kommer til å bli integrert inn i Palfinger Marine som forretningsenheten «winches» - vinsjer. «Winches» vil bli den sjette enheten ved siden av de fem eksisterende enhetene; Marine Cranes, Offshore Cranes, Launch and Recovery Systems, Boats og Wind Cranes, skriver Palfinger Marine i en pressemelding.

- Ved å kombinere ressurser, teknologi og globalt fotavtrykk med Palfinger Marine åpner det seg nye og spennende muligheter for Norwegian Deck Machinery. De vil kunne vokse inn i nye markeder, utvikle nye og mer teknologisk avanserte produkter i tillegg til at de vil kunne tilby et langt større service nettverk til sine kunder, skriver Palfinger Marine og fortsetter:

- Norwegian Deck Machinery sin unike posisjon innen design og utvikling av vinsjer og håndteringsutstyr for både fartøys- og riggsegmentet vil bli en viktig suksessfaktor for konsernets fremtidige strategi.

- Norwegian Deck Machinery, med hovedkontor på Os utenfor Bergen, har en imponerende produktportefølje innen vinsjer og håndteringsutstyr til både offshore fartøy og oljerigger. Norwegian Deck Machinery er kjent for å levere kundetilpasset utstyr av høy kvalitet og har opparbeidet seg en betydelig anerkjennelse i markedet blant skips-designere, redere og verft gjennom sine 25 år i markedet, heter det videre i meldingen.



Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.127